Okategoriserade

Tuppluren och mentorskapet

26 november 2012

När jag kom hem från jobbet fick jag exakt samma känsla jag brukade få efter en lång dag i gymnasiet.  Tröttheten knockade mig totalt och utan att jag kunde påverka min kropps beslut satte den mig i vila så fort jag slagit mig ner i soffan. Jag hann visserligen inte njuta av sömnen i mer än några minuter innan den lilla terroristen körde över mig med en grävskopa i gult plast, men lite räknas också.

Annan grej, förra veckan föreläste jag om ledarskap, sociala medier och jämställdhet på Novia i Ekenäs. Jag pratade också lite om hur mycket nytta jag haft av en mentor och Anna som är ansvarig för kursen jag föreläste på gjorde en liten intervju med mig.

Bra frisör i Helsingfors
Tv och kaffe

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply skrutte 26 november 2012 at 17:39

  jag föll pladask för din rubrik – bägge saker jag helt enkelt älskar.

  utan tupplurer eller dem som varit mina mentors så hade jag inte kommit så långt som jag har idag!

  så hurra för dem!

 • Reply Peppe 27 november 2012 at 09:27

  Du har bra smak i livsval. kram!

 • Reply Jessica Henriksson 28 november 2012 at 20:44

  Så jag är alltså inte den enda som dimper ner i sängen när jag kommer hem efter lång dag i skolan? Så skönt! Tack för att du upplyste mig!

 • Leave a Reply