Okategoriserade

Amsterdam

30 november 2012

Klockan halv åtta i morse satt jag hällde i mig kaffe på Helsingfors-Vanda då jag hörde någon på finska och engelska fråga om stolen framför mig var ledig. Jag såg upp och där stod en mycket god vän från förr. En person jag inte pratat med sedan juni 2009. Han hade tydligen trott att jag var en främmande brunett för han såg helt chockad ut när han insåg att det var jag. Själv upprepade jag bara NÄMEN! ett antal gånger. Sedan pratade vi artigt med varandra i tjugo minuter, skiljdes åt och åkte åt varsitt håll i Europa.

Men nu en viktigare fråga: Var ska vi äta middag i Amsterdam i kväll?

Bloggpriset 2012
Vuxen- barn 1-0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Atatar 30 november 2012 at 18:30

  Om ni vill äta på ett mysigt men lite hemligt ställe supercentralt: Vasso (Rozenboomsteg, nära nedre delen av Kalverstraat, vid Spui). Promenera annars till de nio gatorna (Mellan Singel-Prinsengracht och Raadhuisstraat-Leidsegracht) och slink in på vilken restaurang som helst där. Nästan allt är mysigt där.

 • Reply Nina 30 november 2012 at 19:46

  Var på ett bra ställe med helt super goda biffar. Tycker mig att den skulle ha hett CAU.

 • Reply Peppe 30 november 2012 at 20:45

  Tusen tack!

 • Reply Lo 30 november 2012 at 23:00

  Är för sen, inser jag, men kanske ska ni äta flera gånger?
  Nomads
  De Kaas
  Bazaar
  Thirteen
  Mezzo

  Detta var de restauranger som vår eminenta reseansvariga valt ut när vi var där med jobbet förra året- alla superb, var & en på sitt sätt!

 • Leave a Reply