Okategoriserade

Augusti 2012

29 december 2012

Födelsedagsmånaden då Magnus överraskade mig med att bjuda in mina goda vänner på en överraskningsfrukost på Moko, Karin och jag som vanligt åkte på modevecka till Stockholm, vi tappade bort och återfann Blixten McQueen i Koffparken, gjorde en live talk show med Hietanen och Claes Andersson, fick tummen upp för mitt manus och testade på att använda hatt.

Ida-Lina, Hannah och jag i Stockholm.

Födelsedagschampagne!

Två dygn efter försvinnandet återfanns Blixten McQueen.

Karin representerade Marimekko på modeveckan.

Manusgenomgång på Ysi.

Hietanen och jag var exstatiska över logen på Lilla Teatern.

Och det kom publik!

Vidars känsla för katt.

Jag testade Rollerderby.

Gjorde bokklubb med min son som publik.
Hej från Bangkok!
Tom, Magnus och Björn

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anonym 29 december 2012 at 21:37

  Trevligt att försvinna iväg i någon annans bilder och återblick över 2012. Här packas det ned köksgrejor och böcker. Lämnar hemmet om en dryg månad och trots sista-minuten-karaktär så är det skönt att få en del avklarat. Panik-i sista-minuten-känslan brukar annars elda på bra!
  Nehej nu till lite pärmar att rensa ut…
  Kram
  /Emm

 • Reply Peppe 31 december 2012 at 09:32

  Håller med om att sista minuten-känslan gör en oerhört effektiv. Grattis till flytten och allt annat! 2013 blir mycket fint!

  Kram

 • Leave a Reply