Okategoriserade

Tom, Magnus och Björn

29 december 2012

Trots att Movember är slut har jag lyckats övertala Magnus att behålla sin fläskiga mustasch. Jag har uppriktigt gillat hans Tom Selleck-look. Eller jag gjorde det fram tills i morse då det slog mig att min far också bär en riktigt tjock mustasch. Det här innebär att min förkärlek för överläppsbehårig antagligen föddes redan i min barndom. Plötsligt känns det inte alls behagligt att associera sexighet med mustasch.

Augusti 2012
Juli 2012

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mia Skrifver 29 december 2012 at 11:54

  De där stunderna när man kommer på sig själv med att undra om man inte borde tänka på allt… Det är lite jobbigt med sånt.

 • Reply Fager Dam 29 december 2012 at 13:25

  Jag har i höst använt 10 000 euron på att återskapa köket vi hade i Gäddvik på 70-talet. Helt omedvetet.

 • Reply Peppe 29 december 2012 at 14:48

  Mia: exakt. Man borde skydda sig själv ibland.

  Fager Dam: hahahaa! Jag vet precis.

 • Reply idalina 2 januari 2013 at 16:52

  Herregud. Min pappa har sjukt mycket skägg och mustasch. Och jag finner det nästan obligatoriskt hos män. Vi bestämmer att det inte beror på det utan bara på bra smak va?

 • Leave a Reply