Okategoriserade

Fulheten på flyget

31 december 2012

I flyget lyfte Magnus upp en vattenflaska i plast och förklarade hur den på grund av lufttrycket tryckts ihop.

–Samma sak händer med våra inälvor, sade han sedan långsamt och pedagogiskt.

Jag vet inte så mycket om inälvor, men att flyga är sannerligen ingen skönhetskur. Redan när jag stiger in i planet känner jag hur min hy stramar lite extra för att bara en timme senare vara torr som en öken. Mitt hår blir platt och flottigt på en kvart och jag kränger i mig för mycket godis och alldeles för lite vatten. Svullna ben och smink som upplöser sig i luften och försvinner. En och annan finne. Svetten. Sedan står man i hotellreceptionen, sjutton timmar senare, och försöker se chic och världsvan ut för att de ska uppgradera en till businessvåningen.

Gott nytt 2013!
Hej från Bangkok!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Alexandra M-O 1 januari 2013 at 23:22

    Jag brukar resa i snygga kläder, då känns det mindre sunkigt när man väl kommit fram! He he!

  • Reply Peppe 3 januari 2013 at 02:55

    samma här! bort med onepice:ar och fram med snygga kläder. Samma gäller teaterbesök.

  • Leave a Reply