Okategoriserade

Efterlyses: Brödrost

23 januari 2013

Samma dag som vi skulle åka iväg dog vår brödrost. Det var en ganska fin och dyr sån. Tror att vi fick den i bröllopsgåva och jag hade förväntat mig en lite längre livstid för den. Eftersom jag rostar allt bröd jag äter tänkte jag kolla med er innan jag springer och köper en ny. Har någon av er (helsingforsbor) en fungerande brödrost att sälja?

Vänner
Thailand i Instagram

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply jsylvin 23 januari 2013 at 10:42

  Grattis till ett äktenskap som hållit längre än rosten! Köp inte OBH Nordicas grannröda metallglänsande rost. Den enda fördelen är att den är snygg. Kolla att rosten du köper inte har kanter som bröden fastnar i på vägen upp så att du måste plocka ut dem med tång – garanterat sätt att förstöra morgonhumöret.

 • Reply Sebastian Nyberg 23 januari 2013 at 14:08

  Kan man ha nåt annat än en klassisk Dualit?

  http://royaldesign.com/products/67/TB220/TB220_595000.jpg

  Jag köpte min som tröst efter att ha varit på ett riktigt asigt kundmöte för typ tolv år sen och ännu står den på vårt köksbord. Grymt snygg är den också.

 • Reply Josefine 23 januari 2013 at 15:39

  Jag håller på att flytta ihop med min pojkvän och vi konstaterade just igår att vi knappast behöver två brödrostar.. Vi har båda varsin helt basic metallfärgad OBH nordica brödrost, inget mega fancyt, men rostar bröd gör dom. Vi blir gärna av med ena ifall det finns intresserade!

 • Reply Anonym 23 januari 2013 at 17:08

  Du kan få min gamla, helt grade. Jag bjuder till o med på en kaffe om du hämtar den! 🙂

  Snigeln

 • Reply Peppe 24 januari 2013 at 07:51

  Jenny: TACK! Det störande är att vi ville ha en brödrost som var så bra och stabil att den höll för evigt, men tji fick vi. tack också för varningen.

  Basse: så fort vi betalat av resan.

  Josefine: Grattis till ihopflytten! Jag tror att jag tar Snigelns erbjudande den här gången.

  Snigeln: JA! Slutet av nästa vecka? Får jag ta med Vid?

 • Leave a Reply