Okategoriserade

MAT

26 januari 2013

Jag går ständigt omkring längtar efter nästa mål mat. Och så äter jag samma sak vid varje måltid. Frukosten är västerländsk (fast Mags har börjat äta traditionell thaifrulle), men annars blir det bara panaeng eller någon form av curry. Så het att mina läppar blir läppstiftsröda och det brinner i munnen. Vi försöker få Vidar att äta all sorts mat (förutom just sån som brinner i ens mun) och hittills har det gått ganska bra. Bara för att han är ett barn måste man inte leta upp restauranger som serverar pommes frites, korv, pizza eller fiskpinnar, säger Magnus och jag till varandra och känner oss malligt världsvana.

Vi undviker att prata om att vår son son äter glass varje dag. Sånt ger minus på föräldrabarometern.

Frukostfrukt. Jag frossar alltid i frukt i tropikerna.

En gammal favorit: green curry. Försöker att få Mags att lära sig göra den.
Pannkaksfrukost för Vidar (jag slafsar i mig resterna).

Panaeng! Så hett att mina läppar brinner. Älskar det!

Ägg i alla former. Världens bästa livsmedel.

Maggan har börjat äta kao paf till frukost. Känns genuint.

Massagen
Resebyråer

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sebastian Nyberg 26 januari 2013 at 14:44

  Kom hem. Friman har inte bett mig på lunch trots att jag suttit hemma och väntat aggressivt.

 • Reply Peppe 26 januari 2013 at 15:24

  Jag kommer. Vi lunchar tisdagen den 5.2.

 • Reply Anonym 27 januari 2013 at 10:40

  Peppe, vill du berätta för mig var du inhandlar din utomordentligt snygga gula bikini?

 • Reply Peppe 27 januari 2013 at 14:14

  Tack! Jag gillar den också. Köpte den i somras på Weekday. Tycker att de har ett bra bikiniutbud.

 • Leave a Reply