Okategoriserade

Pannluggen

29 januari 2013

Jag beslöt mig för att få min vildvuxna pannlugg klippt här i Bangkok. Spelade avslappnad och cool och sa: ”Det e luugnt, hår är en förnybar naturresurs. Det växer alltid ut!” när Magnus undrade om jag verkligen vågade klippa mig i den lilla obskyra frisyörsalongen långt inne i MBK. Snubben som klippte mig såg ut att vara ungefär fjorton och samlade bestämt ihop allt pannluggshår i en svans och klippte av den. Sedan svepte han runt lite med saxen på måfå. Det hela tog cirka två minuter. I shit you not. Jag påminner mindre om Zooey Deschanel och mer om Mauri Pekkarinen.

Inte så avslappnad nu. Ni kan se resultatet i Min Morgon på måndagen.

Tacktalet
Hen igen

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Mia Skrifver 29 januari 2013 at 11:54

  Du borde se stand up-showen med Soran Isamail, på tal om bland annat hårklippning. Jag tror hans var värre. Tror showen heter Resan fortsätter. Mycket annat bra i den förutom hår.

 • Reply Nina 29 januari 2013 at 12:44

  He he. Jag klippte mig på Fiji, och alla lokala fijianare i salongen tyckte det var så spännande att jag fick gå före i kön. Då blev jag lite nervig. Men resultaten blev mycket bra.

 • Reply Anne 29 januari 2013 at 17:47

  Hahha! Min Mauri. Själv ser jag ut som Churchill – har ätit gott och bränt näsan.

 • Reply Helena S 30 januari 2013 at 13:39

  Hahahaha! Rätt åt dej! Du får inte vara både snygg, brunbränd, semesterrelaxad, samt på väg till LA och att ge ut en ny bok. Det är bara för mycket.
  Men äh, du kommer ju ändå att vara snygg som vanligt. Kram!

 • Reply Peppe 31 januari 2013 at 07:07

  Mia: ja! är annars också sugen på att se den.

  Nina: nu blev jag sugen på att åka till Fiji (också av andra orsaker än bra betjäning)

  Anna: du är alltid ändå oförskämt snygg.

  Helena: sant. jag förtjänar det. Ser förresten EXAKT ut som Jim Carrey i Dumb & Dumber. Du och jag ses kanske i dag på Stockmann.

 • Leave a Reply