Okategoriserade

Schulman då?

25 mars 2013

Som ni kanske visste hade Jung redan i höstas spontanbokat biljetter åt oss för att se Alex Schulmans enpersonsshow Älska mig. Vad tyckte vi då? Maggan, Sami och Mango diggade som fan medan damerna i sällskapet var lite mer avvaktande (om jag ni minns rätt).

Jag tyckte att det var en bra show. Underhållande, rolig, rörande och stundvis brilliant i sina iakttagelser (visste ni förresten att en random svensk tar upp sin smarttelefon 165 gånger om dagen?). Eftersom jag lyssnat på Alex och Sigges podcast och läst Schulmans texter fanns det en del material som var bekant från förr. Vissa historier förlorade en viss intim effekt då man så tydligt delade upplevelsen med 600 andra personer.

Magnus tolkade Schulmans monolog som en varning och ett budskap: Låt er icke lockas av den förgängliga bekräftelsen i gillatryckningar på sociala medier. Fokusera istället på det som är viktigt i livet.

Själv lämnade jag Maxim Teatern med en bild av små barn utklädda till vuxna. Jag beslöt mig också på att i fortsättningen försöka ha ett större överseende med folks dumheter.

Solisar
Saker jag tänkt på

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lfthmn 26 mars 2013 at 11:42

    Låter fint, att ha överseende med folks dumheter. Försöker bli bättre på det med och hoppas att andra har större överseende med mina. Periodvis går det ganska bra.

  • Leave a Reply