Okategoriserade

Modenytt

24 april 2013

Jag gillar Weekdays kläder som fan. Är tyvärr osäker om jag kunde bära upp plagg ur den senaste kollektionen. Se fler modebilder på Hietanens blogg.

Jag är nog för gammal för just det här.

Bekännelserna
HCR

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jooles 25 april 2013 at 16:51

  Jag kommenterade redan det här på Annes blogg men jag är så chockad över det här plagget att jag måste göra det en gång till. Hur har man tänkt här, kan den hör simpparen se bra ut i något universum?
  Det här kan vara det värsta jag sett, toppat endast av om jag skulle försöka dra på den sen postpregnansen. Aaah, my eyes!

 • Reply Peppe 26 april 2013 at 09:32

  hehe, jag skulle inte se snygg ut i bodyn med tribaler. men kanske man måste vara mannekäng för att få den att fungera. om ens då.

 • Reply Anonym 26 april 2013 at 10:58

  Hej Jeanette,

  Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig gällande sponsring men hittade ingen emailadress. Skulle du vänligen kunna skicka mig ett email till j.carp@wirkungsvoll.de så svarar jag med mer information.

  Mvh Jonas

 • Leave a Reply