Okategoriserade

Ge ut bok på eget förlag

25 april 2013

Härom dan fick jag ett recensionsexemplar av Anna Eriksson Skarins bok Mellan människor. Jag har bara hunnit läsa de första tio sidorna, men boken handlar om två kvinnor som får barn på samma dag och följer deras liv genom småbarnsåren.

Anna har skrivit, gett ut och marknadsför boken själv och beskriver sig själv som författarentreprenör. Jag tycker att det är sjukt imponerande. Jag kan förstå att man kan ge ut böcker som inte är skönlitterära på eget förlag. Jag fattar också marknadsföringdelen (Anna verkar ha bra koll på sociala medier och har redan sålt 1200 exemplar av sin bok), men jag skulle själv aldrig klara mig utan min helt fantastiska* redaktör som ritar dödskallar i marginalen, ber mig fläska till slutet och förklarar litterära trick för mig. I en bokhandel nära dig i början av 2014.

Det om det, nu tillbaka till Hietanens biktblogg.

*som för övrigt säger att jag använder ordet fantastiskt för mycket. STRYK ÖHMAN, STRYK!

Det blir bättre
En liten historia: Spöken som får styrk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply