Okategoriserade

Nya Kaffecentralen

30 april 2013

Efter att vi levererat Vidar till dagiset (maskerad och vi kom ihåg det!) svängde vi in i det nya Kaffecentralen, Gruppo Coffee, i huset bredvid.

Magnus beställde en café latte och jag tog som vanligt en americano. Snubben bakom disken räckte över mitt kaffe och frågade om jag ville ha mjölk. När jag tackade nej berömde han mig vänligt, men auktoritärt med ett kort ”Bra!”. Sedan lät han inte mig lämna cafét förrän jag smakat och godkänt kaffet. Det var lite irriterande och samtidigt smått tillfredsställande.

Glad valborg!
Tvåa uthyres i Rödbergen

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply cruella 30 april 2013 at 19:38

  Duktig kaffemoster!

 • Reply Emzi 1 maj 2013 at 12:25

  Jag gick förbi den inatt och fick höra av min kompis att kaffet är riktigt okej.

 • Reply quest bars 10 februari 2016 at 21:01

  I am now not sure the place you are getting your information, but
  good topic. I needs to spend a while learning more or
  working out more. Thanks for great information I used to be in search of this information for my mission.

 • Leave a Reply