Okategoriserade

Hollywood

29 juli 2013

Att åka upp till Hollywood-skylten och låta sig fotograferas vid den är väl ungefär samma sak som att besöka Tempelplatsens kyrka i Helsingfors. Nå, vem är jag att förneka vår turiststatus (fast den tar slut på torsdagen då allvaret och skolan börjar).

Loppis i LA
Vi åkte till Ikea

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anonym 30 juli 2013 at 23:15

  Klart man måste dit!

  Anna Granström

  http://annagranstrom.wordpress.com

 • Reply Under Hollywoodskylten - Livet & LA 17 februari 2018 at 19:08

  […] åkte kidsen och jag in till en kompis som bor precis under Hollywoodskylten. Irriterande med alla turister som vallfärdar omkring i området tycker hon och hennes man, otroligt fin utsikt åt alla håll tycker jag. För några år sedan […]

 • Leave a Reply