Okategoriserade

Besök i Bel Air

30 juli 2013

Under de här sista dagarna av ledighet, innan allvaret sätter sina tänder i mig, har vi bland annat blivit bjudna på pool och fishtacos i Bel Air. Vi tog Mulholland Drive upp och Sunset Boulevard ner. Jag var som vanligt imponerad av allt. Fotade och hade mig.

Nu ska jag läsa en bok om entreprenörskap som om jag var en Blondinbella. Vidde kollar på Sesame Street och Maggan lär sig om överlevnad på Netlix (inför zombieinvasionen. Överlevnad i en värld av zombier, inte på Netflix). Vi kan med andra ord utgå från att allt är väl i Santa Monica.

En liten skräppval simmade förbi oss.

Ni vet vad som händer om man dyker med bikini? 

Vidar och Minna tog en paus i simmandet och läskade sig med aloe vera-vatten.

Fina dagar kan man tydligen se ända till havet om man kollar västerut.

Sparka uppåt
Ingen ångest

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply minna lindeb 30 juli 2013 at 09:25

  Hälsa Minna att om man heter Minna så ingår det i paketet att man tycker om Peppe. 🙂

 • Reply Telmo 30 juli 2013 at 10:26

  Hey, no diving!

 • Reply Peppe 30 juli 2013 at 18:38

  Minna: <3 <3 <3!

  Telmo: jag vet! jag vet!

 • Leave a Reply