Okategoriserade

Att vara någons bitch

31 juli 2013

Ni vet de där morgnarna när man vaknar av att ett gäng knubbiga och klibbiga fingrar bänder upp ens ögonlock? Man ba: Herregud människa, klockan är sex på morgonen. Vem ÄR du egentligen? Gå och lägg dig! Fast man vet att spelet är förlorat.

I går frågade Magnus vår son vem han tycker mest om. Vid svarade (naturligtvis) blixtsnabbt: Peppe. Man kunde ju tro att det här var goda nyheter, men i praktiken innebär det att jag sedan vi flyttade till Los Angeles varit den lilla divans personliga assistent. De första veckorna vägrade han all annan transport än min famn. Snygga armmuskler, men jäkligt tröttsamt i längden. Jag serverar mjölk, leker cirkustiger, hittar på sagor, bygger kojor, skalar bananer, lackar tånaglar och det är ju fint att vara älskad, men ibland känner jag mig lite utnyttjad. Jag är så Vidars bitch.

Hästar i Griffith Park
Promenad i Venice

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Kiri Korvenoja 31 juli 2013 at 19:53

  Men han e ju så sööööt! När jag kommer dit lovar jag ta över bitch-rollen!

 • Reply Kiri Korvenoja 31 juli 2013 at 19:55

  p.s. snodde bilden och har den som desktop pic!

 • Reply Mia Skrifver 31 juli 2013 at 20:32

  Har nog inte hört nån säga det där bättre förr. Jag menar djiis. Du är ju det. Förstås.

  Och kan ju liksom känna igen grejen och enormt trösterikt lova att det går om, vänta bara. nåra år så…

 • Reply The tit 31 juli 2013 at 22:27

  Lol, me too… I'm thinking tough love treatment for a little while.

 • Reply S. 31 juli 2013 at 22:31

  Jepp, så är det. "Mamma, kan du hålla pappret då jag snyter mig?!" "Öh, javisst, men varför håller du det inte själv?!" "Jag tycker det är så äckligt med snorpapper."

  Femåringen äger mig. Varje dag.

 • Reply minna lindeb 1 augusti 2013 at 07:12

  Vilket härligt smile! Han äger dig. Akta dej.

 • Reply kairi 1 augusti 2013 at 10:56

  Haha, gud så bra bild!

 • Reply Hanna 1 augusti 2013 at 11:41

  Haha, jag dör av skratt och igenkänning! Vidar ser dessutom ut att säga ett segervisst sucker på bilden. 🙂

 • Reply Christa 1 augusti 2013 at 12:37

  Hej! Gillar din blogg och tycker att den blivit bättre med åren!

  Jag är nyfiken på vilka namn ni använder i LA! Pep och Vid eller nåt annat? 🙂

 • Reply Peppe 1 augusti 2013 at 15:24

  Kiri: välkommen och bra gjort!

  Mia: tack för stödet!

  The Tit: me too!

  S: hahaha! Exakt så.

  Minna: jag veeet! men tror att det är för sent att göra nåt.

  Kairi: <3

  Hanna: jag är så hans fängelsebitch.

  Christa: tack tack (tror jag)! Vi använder Jeanette och Vidar.

 • Leave a Reply