Okategoriserade

Bilder på Facebook

28 september 2013

Jag har långt mycket fler läsare på den här bloggen än vänner (”vänner”) på Facebook. Ändå känns det sjukt intimt att lägga ut bilder på Feijan. Kan ni förklara det?

Här ba: BOOM my face in you face!

Listan
Idétorka i skolan

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Mia Forsberg 28 september 2013 at 22:48

  Tror det mest är en vanesak. JAg har tvärtom.

 • Reply Peppe 29 september 2013 at 00:46

  så enkelt och så sant.

 • Reply Fiat 29 september 2013 at 10:40

  Alltså jag tänker att det är för att man ser vem som ser allt på Facebook? Det är ju mycket jobbigare att veta vem som vet 🙂

 • Reply Mia 29 september 2013 at 18:51

  Det har jag också tänkt på! Men jag tänker som så, att de som går in på min blogg gör det för att de vill (eller för att… ja, varför annars?), så då får de räkna med mina bilder. De bilderna hör till. På FB däremot slänger man ju bilderna i ansiktet på folk som egentligen inte valt det, de har bara valt att ha med mig på vänlistan. Därför kanske? Jag sätter åtminstone ut extremt lite bilder på FB, men har betydligt mindre skrupler på bloggen.

 • Reply Peppe 29 september 2013 at 19:34

  Fiat; ja, det kan vara det. Här känns det som om vi var ca tio personer som småpratade, medan det är så tydligt att vi är många fler på Facebook.

  Mia: Sant! FB är mer in your face medan folk på bloggen gjort ett aktivt val. Bra analys.

 • Reply Jenny H. 30 september 2013 at 08:30

  Känner precis samma sak. Blir dessutom bara mer och mer blyg på facebook. Håller med Fiat och Mia i deras resonemang. Det är jobbigt när man vet vilka som ser – och vissa fb-vänner tycker jag inte har nåt med vissa saker att göra. Typ. 🙂
  Dessutom tror jag många diskussioner man hör där folk dömer hur andra skriver och uppdaterar på facebook påverkar mig. Alla dessa outskrivna regler…

 • Reply cruella 1 oktober 2013 at 06:10

  Tvärtom för mig. Men Facebook är mitt andra hem så…;)

 • Reply jonna 1 oktober 2013 at 15:43

  Jag har märkt samma och resonerat som Mia. På fb är folk tvugna och se dina bilder (fastän jag har begränsat vem som ser mina bilder). Till bloggen söker sig dom som vill läsa den och ofta förväntar sig nån bild.
  Så roligt att följa med hur ni stortrivs där borta 🙂

 • Leave a Reply