Okategoriserade

Vad har Peppe lärt sig?

30 september 2013

På grund av olika orsaker blev lördagens avsnitt av Vad har Peppe lär sig under veckan som gått uppskjuten till söndagen. Jag förstår att ni refreshat Soundcloud i tolv desperata timmar och ber om ursäkt för det.

I dagens avsnitt pratar vi lite mer om X- och Y-generationerna, om Bill och Hillary Clinton, lite om hu rprivat man kan vara på internet. Jag är mycket nöjd med avsnittet.

Kommentarer på bloggen
Listan

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Malin 30 september 2013 at 09:03

  En tanke om presidentkandidatur: Hillary känns liksom förbrukad som kandidat. Att då hon inte dög i förra omgången så är hon kanske ändå inte tillräckligt bra. Lite sådär som då man väljer namn åt ett barn. Då barn nummer 2 föds känns det namn som fanns som förslag på det motsätta könet och inte behövdes redan förbrukat och duger inte åt tvåan. Detta fastbarnen är av olika kön. (Hoppas du fattar hur jag menar.) I alla fall var det så för mig.

 • Reply Anonym 30 september 2013 at 10:56

  var e medelmåttan malin? har hon slutat blogga?

 • Reply Peppe 30 september 2013 at 19:32

  Malin: intressant teori! Jag tänker att man kanske etablerat henne och att det nu är dags för hennes revansch. Att man liksom börjat vänja väljarna vid tanken och nu slänger in henne.

  Anonym: tror bara att hon är upptagen. På Insta är hon fortfarande aktiv. Men precis som du saknar jag också hennes blogginlägg.

 • Leave a Reply