Okategoriserade

Louie C.K. och Karkki M.L.

15 november 2013

I dag har jag gjort ett skolarbete i Hollywood. Det känns fortfarande konstigt att säga att jag gjort a) skolarbete B) gjort det i Hollywood.

Jag ska skriva om kvotering så fort jag bara hinner. Men som någon kommenterade i inlägget under (tack för att ni är så underbart bra på att kommentera konstruktivt!) har vita män blivit inkvoterade genom hela mänsklighetens historia så det behövs en mekanism som jämnar ut obalansen.

En av mina allra, allra bästa vänner Karin skriver och pratar så jäkla bra om vikten av att konsumera vettigt och gärna undvika stora varuhus och kedjor och istället välja de där små affärerna i din stad eller ditt kvarter. Louie C.K: pratar om samma sak här.

Hade en vikarie under dagens föreläsning. Han var jättegammal och höll en lång monolog om sig själv. När han pratat i nittio minuter och bara kommit fram till Vietnamkriget beslöt jag mig för att göra någon nytta och skrev några nya stycken i mitt bokmanus.

Vi kom hem och åt signatursalladen (avokado, körsbärstomat, babyspenat, kål, koriander, mozzarella, krutinger, lite äpple och det var väl det) och druckit en öl. Nu följer skolarbete.

I Hollywood filmade vi utanför Chinese Theatre. Magnus och Vidar gjorde sin egen grej vid sidan om. När jag vände mig mot dem hade Vidar träffat tre damer som jobbade på Hooters.

Identitet och jobb
Livet och skriften

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Fridolina 15 november 2013 at 10:26

  Åh, Louis CK han är så bra! Karin också förstås! 😉 Och den där bilden… helt fantastisk.

 • Reply Anna 15 november 2013 at 17:25

  Gilla gilla gilla gilla!

 • Reply Fiat 15 november 2013 at 20:12

  Men alltså JA! Heja Karin och Louis CK och dig!

 • Reply Anna 15 november 2013 at 23:20

  Asså GULLE-vidar!

  Ps Har ni inte hört Så mycket bättre-musiken (Agnes alltså, kissar på mig vad bäst hon är) samt sett Ken Rings dag (kanske inte går att se utomlands dock? Fast finns någon grej en kan lura datorn med) så är det DAGENS TIPS till ALLA! Pga speechless och söndergråten.

  Trevlig helg! KÄRLIGHET

 • Reply Jill 16 november 2013 at 07:55

  När jag scrollade igenom mitt Instafeed och såg denna bild var min första tanke "oj vilka vackra människor". Alltså verkligen genuint vackra, och det gjorde mig glad. Det är kanske hemskt men jag tycker om att titta på vackra människor.

  Vidar är såklart också jättesöt!

 • Reply Peppe 16 november 2013 at 18:43

  Fridolina: håller med om allt!

  Anna: <3

  Fiat: tack! men mest Karin och Louie.

  Anna: nej! men ska nu kolla upp den.

  Jill: tänkte på samma sak. Så vackra människor!

 • Reply Cecilia 16 november 2013 at 19:48

  Vilken otroligt frustrerande bild det där kommer att vara för Vidar om 15 år. Youth is wasted on the young.

 • Reply Peppe 17 november 2013 at 01:43

  Cecilia: alltså VILKET SLÖSERI!!

 • Leave a Reply