Okategoriserade

My sister from another mister

10 december 2013

Snart börjar perioden då mina vänner börjar droppa in. Det ska bli så fruktansvärt roligt att få besök! Om bara en vecka kommer Tommy och Linnea med Flisan och Freja, på julafton anländer Karine och Rasmus, i februari kommer PYRET (en sister from the same mister), i maj gör Lena-Fi en avstickare och i juni anländer Karkki, Mango och Märtha. Ni andra vet väl att ni också måste komma hit?

Linnéa i Amsterdam för exakt ett år sedan. Jag skrev GRE-provet, hon skrev roman.

Karine i Paris förra hösten. Karine insisterar på Las Vegas närhon och Rasmus kommer till Kalifornien.

I går var Pyret ba helt appråpå ingenting: Förresten, jag kommer på besök i februari. Jag ba. VAAAA?

Karins ”neutrala” min.

Inte dejta/gifta sig före 32
Veckans feministpodd

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply