Okategoriserade

Gästerna!

17 december 2013

I går anlände de äntligen, de första av våra julgäster. Vi mötte upp Tommy, Linnea, Flisa och Freja på LAX, hyrde en bil som rymmer oss alla, åkte hem, åt take away och somnade lyckliga. Eller jag kollade på Paradise Hotel och kände hur mänsklighetens förfall flåsade mig i nacken. Slogs också av hur innerligt tacksam jag är för att i min ungdom aldrig ens övervägt att delta i en dokusåpa. Men jag fortsatte titta likväl. Som kompensation läste jag sedan den här texten om hur Samhällsengagemang ersatts av pust och stön på gymmet. Eller om hur vi fokuserar så mycket på oss själva (viktigt att vara snygg, fit och glad!) att vi inte märker hur åt helvete vi konsumtionsmässigt och politiskt rör oss.

Men det var ju inte alls det jag skulle mässa om nu. Här kommer några bilder från i dag. Los Angeles är stort och det lönar sig sällan att ha mer än en programpunkt per dag inplanerad. I dag tog vi det lugnt och promenerade bara ner till piren. Vidar och Flisan var mycket lyckliga över att återförenas.

Vi stannade naturligtvis vid klätterträdet för en session av nedsmutsning av kläder och uppskrapade knän. Bara ett barnen blödde när vi var klara.

Sedan pekade Linnea ut ett gäng delfiner som simmade förbi. Jag låtsades som om det är någonting som händer varje dag vi promenerar längs med stranden. En vill ju imponera lite på gästerna.

På piren träffade vi Magnus som gjort en liten intervju nere i Venice. Han hade också sett delfinerna och till och med filmat dem. På en Youtbe-kanal nära ert internet inom kort.

 Det var tomt och fint ute på piren.

Vi beslöt oss för att vara riktiga turister och äta glass på restaurangen längst ut. Till vår stora besvikelse visade det sig att den nu för tiden bara serverar flan som dessert. Och det var ju uttryckligen glass vi ville ha.

Så vi backade bandet och satte oss i snabbmatsinfernot mitt i nöjesfältet. Vidar valde choko, Felicia jordgubb.

 Jag snyltade på båda glassarna. Chokladen var godare.

Sen gjorde Tommy nåt slags gängtecken och vi återvände till Montana Avenue för en välförtjänt siesta.

För barnens skull
Hensen och feministdrakarna

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply kairi 18 december 2013 at 07:22

  Så sött när de går hand i hand! Young love.

 • Reply Lfthmn 18 december 2013 at 11:16

  Så härliga bilder! Blir glad som vanligt av dem!

 • Reply Daddyliving.se 18 december 2013 at 12:38

  Fantastiska bilder 🙂

 • Reply Peppe 19 december 2013 at 06:02

  Kairi: <3 så gulligt att också mitt hjärta smälter.

  Lfthmn: vad fint att höra! KRAM!

  Daddyliving: tack! 🙂

 • Leave a Reply