Okategoriserade

En söndag i Malibu

23 december 2013

I går tog jag mina egna restaurangtips på allvar och åkte ut till Malibu och Neptun’s Net. Mycket bra söndagsutfärd. Kustvägen dit är otroligt vacker och efter att man ätit kan man gå ner på stranden och kolla in surfarna. Jag rekommenderar detta varmt inför ert kommande Los Angeles-besök.

Vidar uttryckte sitt missnöje över någonting jag inte kan minnas på rak arm. Antagligen något med folks bristande intresse för lek.

Jag var en god mor och tröstade min son. Magnus hämtade en hawaiiansk öl som i sin tur tröstade mig.

 Sen åt vi vår egen vikt i friterad mat. Jag har fortfarande en hinna fett i gommen.

Flisan föredrog pommes frites framför skaldjuren.

Sen gick vi ner till stranden och kollade in vad som kunde ha varit ett bröllop, men antagligen mer sannolik var en bröllopsfotografering.

Familjen Aguero-Leino var nöjda med Malibu och passade på att ta några god jul-bilder.

Jag spanade in surfare i motsol.

 Maggie och Tommy gjorde samma sak. Så jäkla skönt med havet och surfarna och solen och livet. Till och med barnen var harmoniska och byggde sandslott i godan ro. Sedan slog en våg över Vidars skor och byxor och vi var tvungna att åka hem.

God Jul från L.A.
Musikspelet

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ida 23 december 2013 at 19:54

    Läser du Cecilia Blankens blogg? Ni tycks röra er på samma ställen 🙂

  • Reply Peppe 24 december 2013 at 02:20

    JA! Vi brukar springa på varandra (senast i går). Fruktansvärt trevlig kvinna.

  • Leave a Reply