Okategoriserade

Jul i Los Angeles

25 december 2013

God juldag! Medan ni hasar omkring i pyjamas, äter konfekt, läser böcker och känner lyckan över att inte vara tvungna att göra något annat än bara hänga gör vi precis samma sak här i Los Angeles. Det blev en fin jul och vi lyckades till och med skapa ett hyfsat bra julbord med nordiska delikatesser. Jag känner mig förresten alltid lite överraskad över att julafton är över. Först väntar en hela december och sen poff, en trevlig kväll och livet fortsätter.

Nåja, snart ska jag skriva ett inlägg som inte bara handlar om vad vi gjort utan också om vad jag tänkt på. Som att jag tycker det är nåt som skaver med underhållningen på basketmatchen i lördags. Men först julen:

På julafton packade vi in ungarna i hyrbilen och åkte till Griffith Park där det finns en liten station för ponnyridning.

 Vidar som gjort detta förut hoppade upp på en liten häst och drog iväg som om han aldrig gjort nåt annat.

 Sedan blev det Flisans och Frejas tur medan vi andra stod och hängde vid staketet.

Felicia och Vidar klädde sig färgkodat, men möttes i en neutral LA-keps. Eller hen-keps som man också kan kalla deb,

När vi var färdiga åkte vi upp till Griffith Observatory och tog bilder av staden samt Hollywoodskylten i bakgrunden. Det var varmt som fan.

 Vidar insisterar på att kalla Tommy för Tommy Leino. Vi tycker det är så sött att vi inte korrigerar honom.

Magnus passade på att träna.

 På vägen hem åkte lucnhade vi på Five Guys i West Hollywood. Magnus var visserligen mycket skeptisk efter att ha ätit på samma etablissemang i Miami och inte varit helt övertygad, men just den här dagen serverades världens godaste burgare.

 Och i dag hänger vi i pyjamas.

Turistveckan fortsätter
God Jul från L.A.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply