Okategoriserade

Leaving Las Vegas

30 december 2013

Nyss hemkommen från Vegas. Vilken sjuk och sjukt rolig stad. Sannerligen ett Disneyland för vuxna med dekadent smak.

Linnéa och jag tog en buss rakt österut och förundrades över hur fort fem timmar går när man reser utan barn. Tiden i bussen swischade förbi, vi hann knappt prata, läsa och skriva allt det vi skulle innan bussen gled i Vegas. Sedan mötte Rasmus och Karine oss på strippen, bjöd på champagne, tog oss på en berg- och dalbana i New York New York-hotellet, kollade på fontänerna utanför Bellagio, åt middag på 54:e våningen på Palms, gick på nattklubb och spelade bort fyra dollar. Jag är inte rik nu.

Följande dag körde vi hem och just nu betraktar jag en fyrtioårig man lära sig hulahula i vårt vardagsrum.

Om två dagar har alla våra gäster åkt hem och då gör jag en comeback som bloggare.

Cigaretter, blodflöde och höga klackar
Turistveckan drar till Las Vegas

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply