Okategoriserade

Gracias Madre

26 januari 2014

I går tog Softy mig på Scandinavian Filmfestival i Beverly Hills. Först såg vi Ulrika Bengts Lärjungen och efter det Call Girl (förutom kvinnohatet tänkte jag på två saker: den snälla polisen kunde ha spelat av Pekka Strang och faskien så sjuttiotalet var ett hipsterårtionde). Båda filmerna var jäkligt bra, men också riktigt tunga. Usch för all misogyni.

Efteråt hade Softy reserverat bord på nyöppnade Gracias Madre i West Hollywood. En mexikansk veganrestaurang som också finns i San Fransisco. Tänkte skriva att restaurangen var, trots att den serverade enbart veganmat, full av alla sorters människor, men menar egentligen alla sorters vita medelklass- hipstermänniskor. I Finland skulle en liknande restaurang bara ha ett klientel av Hare krishna-medlemmar och en handfull experimentella hipsterbrudar. Fruktansvärt god mat och bra stämning. Både ägaren och ägarens son svängde förbi vårt bord.

Se i alla fall Gracias Madre som ett starkt Los Angelestips (försöker komma ihåg att sätta etiketter så ni kan leta på bloggen när ni väl bokat er resa och behöver tips).

Softy!

Vi satt på innegården underträd, glödlampor och natthimmel.

Matbloggen fortsätter
Olika lön

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tove N 26 januari 2014 at 22:39

    Säg till om ni går till Salt's cure http://saltscure.com/ någon gång. När vänner till mig och min man gifte oss ville de ha bidrag till sin LA-resa i present. Vi sökte upp på webben en restaurang som verkade bra, ekologiskt och sådant, och skrev på kortet att pengarna gärna kan gå till ett mål mat där. I tackkortet skickade de med bilder av när de åt där, men de sade aldrig om det var bra ställe eller inte …

  • Reply Peppe 26 januari 2014 at 22:44

    Vilken fin present! Upplevelser istället för fysiska ting. Och tack för tipset, vi ska absolut testa den.

  • Leave a Reply