Okategoriserade

Kontrakt, nyanser av grått och bloggar

30 januari 2014

Jättemycket skola nu så det blir några tankar:

– Inför mina klasskamrater klagade jag på att vi inte hade någon mat hemma en kväll när jag kom sent hem från skolan. Jag berättade (med violiner som spelade i bakgrunden) att min middag bestått av en apelsin och en öl. Då fick jag lära mig att en substitutmiddag ska bestå av popcorn och öl. Det lär mätta. Ta detta som ett amerikanskt studenttips.

– Fifty Shades if Grey-författaren E.L. James besökte mitt universitet igår, själv missade jag henne, men fick höra att en analys av tantsnusktrilogon hon skrivit är att den kvinnliga protagonisten känner trygghet då hon får skriva kontrakt med sin ”pojkvän”. Mina amerikanska klasskamrater menade att de fattar detta, det är svårt att veta vad män vill och du kommer ett kontrakt väl till pass. Jag ba: Vah?

–  Min dator har som sagt gått till de sälla jaktmarkerna där den nu galopperar omkring på en sommaräng med bland annat Michael Jackson. Har jobbat old school och haft mina favoritbloggar som bookmarks, men de är nu försvunna. Tänker så här: nytt år, nya bloggar! Kan ni tipsa mig om de skarpaste, roligaste och snyggaste bloggarna ni läser? Tack på förhand.

– Jag kämpar med att svara på alla kommentarer, men just nu har jag så galet mycket att läsa och skriva på annat håll att jag kanske slavar. Ber om ursäkt för det.

Lindas frågor
Hamburgare på köttfri dag

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Emzi 30 januari 2014 at 21:22

  Använd bloglovin istället 🙂

 • Reply Peppe 30 januari 2014 at 21:26

  Gillar att jobba old school.

 • Reply Anna 30 januari 2014 at 21:49

  LIVSSTILSBLOGGAR
  rodeo.net/wasima
  nojesguiden.se-bloggarna
  kenzas.se (älskar)

  POLITIK
  politism.se
  feministbloggen.blogspot.se
  allaminatexter.wordpress.com
  rummets.se

 • Reply Starkismor 30 januari 2014 at 22:13

  Meh, hallå?! Vad gjorde du då vi andra käka popcorn och drack öl? Åt tonfisk och makaroner? 🙂

 • Reply Tove _N 30 januari 2014 at 22:52

  Min favoritblogg är Vilda barn.

 • Reply Maria 31 januari 2014 at 06:16

  Min bloggfavorit är http://www.karinskonstgrepp.se/

  /Maria

 • Reply Jooles 31 januari 2014 at 15:42

  Det där med att just män ska vara så svåra att läsa är något som verkar vara en vanlig åsikt i anglosaxiska världen. När jag träffade min man sa jag att "det här väntar jag mig av ett förhållande, om du inte är inne på samma linje så behöver vi inte slösa varandras tid". Som tur var han inne på samma linje :D, men jag har aldrig riktigt förstått det där med att vara rädd för att nån annan ska sticka för att man är ärlig. Men kanske jag inte ska ta så hårt vad 50 shades of Gray författaren tycker…

  Kämpa på med skolan, så himla tufft att göra en masters med icke-finsk tidtabell!

 • Reply L 31 januari 2014 at 16:53

  Två av mina favoriter:
  http://suziluz.wordpress.com/
  och http://onekligen.blogspot.se/

 • Reply Anna 31 januari 2014 at 23:57

  whinar.se !!!!

 • Reply Fiat 1 februari 2014 at 13:24

  Jag älskar alla bloggar som ligger i min blogglista – men min nyaste favorit är den här: http://www.familjebegrepp.com/

 • Reply Anonym 1 februari 2014 at 14:43

  Du läser säkert Sandra Beijers blogg redan. Men hon är riktigt bra
  http://rodeo.net/niotillfem/2014/01/januarifeminism/

 • Reply Peppe 1 februari 2014 at 18:45

  Starkismor: I överklasshelsingfors åt vi bara kräftor, kaviar och blinier.

  Jooles: att mystifiera könen är så jäkla idiotiskt och kan inte hjälpa nån (förutom kanske patriarkatet)

  TACK för alla era tips! Ska lägga till dem på min nya lista.

 • Reply sexleksaker intimleksaker.com 21 januari 2015 at 09:30

  Billiga sexleksaker intimleksaker.com/sexleksaker
  Har köpt anal dildo på http://www.intimleksaker.com
  Rekommenderar sexleksaker intimleksaker.com
  Herbal medicines http://www.naturalpharmacy.eu

 • Leave a Reply