Okategoriserade

Lördag kväll: Sage

9 mars 2014

Magnus var så bakis att han sov sig igenom dagen, men runt fem fick jag honom på fötter och en liten stund senare åkte vi till Culver City för att äta veganmiddag med Softy och Fred på Sage. För övrigt har den här dagen mest bestått av studier (och en snabb avstickare på stranden. Los Angeles leverarde 25 grader och sol i dag).

Det här har ingenting med just den här lördagen att göra, men när jag snubblade över den här Ann Friedman-krönikan om New York, som vanligt är hon så jäkla spot on. Friedman skriver om alla sina superkreddiga hipstervänner som stolt lyssnar på ”oupptäckt” musik, går på undergroundklubbar och är väldigt noga med att vara speciella, men som ändå dyrkar New York. (Och New York ÄR en fantastiskt stad, men det är inte speciellt originellt att tycka så).

”New York is the prom king. He knows he’s great, and he’s gonna make it really, really hard on you if you decide you want to love him. New York is increasingly a city for people who are already on top, not for those looking to establish themselves. I’ve always been partial to the friendly guy who doesn’t know how hot he really is (Chicago) or the surprisingly intelligent, sexy stoner (Los Angeles) as opposed to the dude who thinks he’s top of the list, king of the hill, A-number-one.”

Ni måste inte läsa den. Den kommer inte med i tentan, men se det som bra söndagsunderhållning.

Vansinnesminen
Slut på patriarkatet

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Lina 9 mars 2014 at 20:00

    Gud vad jag är trött överlag på att folk spiller tid och energi på att vara kreddiga bara för att.

  • Reply Peppe 10 mars 2014 at 02:51

    ja herregud så tröttsamt.

  • Reply Manda 11 mars 2014 at 22:59

    Fina bilder!

  • Leave a Reply