Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Bekännelserundan

25 mars 2014

Vi kan leka att detta är ett biktbås och jag kan börja: Jag är nästintill besatt av att kolla upp hur gamla folk (alltså kändisar) är när de fått barn och hur många ungar de har. Jag blir alltid oförklarligt glad när folk är lyckligt barnlösa eller har minst fem ungar. Har de fått barn när de är under tjugo eller över fyrtio är det också ett bonus i min lilla helt subjektiva bok. Kan ej motivera detta.

Vad jag tänkt på
Jag läser

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Eva Ekholm 25 mars 2014 at 07:38

  – Jag är besatt av skvaller, riktigt sådant där billigt Hollywoodskvaller som man kan läsa i Iltalehti och andra skräptidningar (herregud, jag till och med köper de där tidningarna!). Visste ni att Mila Kunis och Ashton Kutcher ska få barn?
  – Jag orkar inte riktigt bry mig om att vara ekologisk eller ekonomisk när det gäller att tvätta byk. Vi har det billigaste tvättmedlet, tvättar ibland halvtomma maskiner och väldigt ofta i 60 grader.
  – Jag är dålig på att njuta i stunden. Jag suger på det. Jag längtar alltid till en annan plats en annan minut, timme, dag, vecka, månad whatever.
  – Jag använder samma lösenord på en massa olika ställen på nätet trots att jag är mycket medveten om att det ska man inte göra.
  – Jag tänker ofta att "wau, hon sexig för att vara läkare, professor, polis, lärare, whatnot" som om det skulle vara en sak att lägga märke till, att kvinnor med "tråkiga" yrken är sexiga.

 • Reply minna lindeb 25 mars 2014 at 14:57

  hurra! Nu ska jag bara skriva den där världsberömda romanen…

 • Reply rockpaperscissorlizardspock 25 mars 2014 at 20:16

  Jag kan tycka att porr är grymt sexigt trots att jag är ideologiskt helt emot.
  jag tjuvröker.
  När min bästa vän hånglade med min pojkvän på tolvslaget på millennieskiftet så skrubbade jag toan med hennes tandborste. Två år senare såg jag till att hon fick reda på det.

 • Reply Anna 25 mars 2014 at 20:37

  -När jag läser på t.ex Aftonbladet om folk som förolyckats och deras namn är utskrivna så brukar jag gå in på Facebook för att se om jag hittar dem. Sen brukar jag läsa vad deras stackars anhöriga har skrivit och bläddra tillbaka för att se vad de själv har skrivit. Obs, jag kommenterar aldrig nånting. Tillika skäms jag över att vara så nyfiken, men mest blir jag bara ledsen och förfärad och gråtfärdig över att det är helt vanliga människor som plötsligt inte finns mer. Och sen slår det mig att om nåt liknande händer mig så finns det kanske andra människor som söker upp mig…
  -Jag tycker på riktigt att Marilyn Manson är hot!
  -Jag är rätt bra på att skylla ifrån mig om jag har gjort nåt tokigt som jag inte vill stå för.

 • Reply Maggie 25 mars 2014 at 21:37

  – När jag tänker på nåt pinsamt som jag gjort nångång börjar jag direkt nynna och humma för mig själv. Oavsett plats och tid.
  – kändisskvaller och speciellt Lindsay Lohan är jag svag för.

 • Reply Peppe 26 mars 2014 at 02:37

  Tack! För dessa. Jag älskade att läsa dem. Mycket befriande. (fast du FÅR INTE köpa Iltalehti nåt mer. Kan du gå över till nåt mildare, typ Se & Hör?).

 • Reply Peppe 26 mars 2014 at 02:37

  Den är på gång, det vet jag.

 • Reply Peppe 26 mars 2014 at 02:37

  Hahahaha! Jag tycker ännu mer om dig nu.

 • Reply Peppe 26 mars 2014 at 02:38

  Så sjukt spännande med den första. Nu kittlar det förbjudet i mig att göra samma sak.

 • Reply Peppe 26 mars 2014 at 02:38

  Sjukt gulliga bekännelser.

 • Reply Anonym 26 mars 2014 at 07:59

  Jag följer noggrant med allt som händer med den svenska kungafamiljen, förutom kanske med prinsen då som är tråkig. Skiter i alla andra kungafamiljer, det är bara den svenska som gäller. Tittar alltid på program som "Året med kungafamiljen". Om någon visste det här om mig skulle jag bli tvungen att emigrera.

 • Reply rockpaperscissorlizardspock 26 mars 2014 at 08:22

  <3

 • Reply Peppe 27 mars 2014 at 04:57

  Haha, prinsen är verkligen sjukt tråkig. Jag ska gå i graven med din hemlighet.

 • Reply Anonym 27 mars 2014 at 08:38

  Trodde bara det var jag som alltid kollar hur gamla kändisar är när de får barn. Men nu vet jag att vi är två iaf:-)

 • Reply Anonym 7 april 2014 at 12:31

  Haha, jeg begynner også å nynne/synge når jeg tenkler på pinlige ting jeg har gjort. Og rødme, også. Fint at jeg ikke er alene om det. Tjuvrøker gjør jeg også, det er også pinlig, det er ingen som røker i 2014. (Unntatt jeg og rockpaperscissorlizardspock)

  – L

 • Leave a Reply