Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Fjorton procent

27 mars 2014

Innan jag skriver dagens riktiga blogginlägg vill jag slussa er vidare till mannen som testar hur det är att vara kvinna och leva på 14 % lägre lön I EN HEL MÅNAD (oroa er ej, när månaden är slut får han tillbaka summan pengar han lade undan för experimentet).

Hej Blekk gör ett motsvarande experiment och lever på 14 % högre lön i en månad.

Festen
De säkra och de mjuka

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Hannasvirrvarr 27 mars 2014 at 21:34

  Meh! Det är inte att leva på lägre lön, det är ju bara att spara en månad! Men att han skulle skänka den månadens "överskott" till exempelvis ngt välgörande kvinnoprojekt är säkert för mkt begärt. Suck alltså.

 • Reply Anna 27 mars 2014 at 23:52

  Hahaha asså lol män

 • Reply Eva Ekholm 28 mars 2014 at 05:58

  OM han skulle hålla på en längre tid, vi säger ett år och sen dessutom donera summan till exempelvis något projekt som hjälper kvinnor i u-länder få en mer självständig ställning, DÅ skulle det vara bra jobbat! Nu framstår det som ett patetiskt försök att få uppmärksamhet. "Hallå titta på mig! Jag lever på kvinnolön i en månad, är jag inte modern och rättvis?!?"

 • Reply Peppe 29 mars 2014 at 00:18

  Alltså jag kan fatta att han kanske försöker sitt bästa, men detta var ju katastrofalt dåligt. Som en sator i sig själv.

 • Reply Peppe 29 mars 2014 at 00:18

  LOL MÄN!

 • Reply Peppe 29 mars 2014 at 00:18

  Exakt så! Du formulerade det mycket bättre än jag.

 • Leave a Reply