Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Festen

28 mars 2014

I lördags gick vi på födelsedagsfest hos Blankens. Så jäkla roligt kalas! ALLA gäster var trevliga, vackra, socialt begåvade, roliga och jag kände mig korta stunder som den blyga kompisen från Helsingfors. Försökte ändå smälta in som vilken som helst avslappnat skön och världsvan Blankensvän (refererade ofta till Mark Levengood när finlandssvenskhet kom på tal. Mitt namn Peppe låter ju som om jag var en vanlig finlandssvensk farbror). Här finns en bunt bilder på gäster, långbordet, värdparet, poolen och ja se själva.

Det tog några dar att återhämta sig, men nu är jag redo för helg igen.

Levengood, Jihde och Blankenz. Stal bilden av Blankens.

That's how we roll
Fjorton procent

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Nadia Boussir 30 mars 2014 at 21:04

    Lät som en kul fest! Och ja, känner många finlandsvenska farbröder med namnet Peppe. Tycker det låter helt fel. Peppe är ju liksom bara ditt namn!

  • Reply Peppe 31 mars 2014 at 01:54

    Fy fan vad det var roligt! Och TACK för ditt stöd. Det betyder mycket att du står på min sida bland alla finlandssvenska farbröder.

  • Reply Vänner i Los Angeles - Livet & LA 19 februari 2018 at 18:16

    […] väl en 30-40 personer som satt vid ett långbord nere vid poolen. Här fanns mer eller mindre alla svenskar jag umgås med idag, plus en viss Karin Jihde som jag gör podd med. Så jäkla rolig fest! Kolla såna baby […]

  • Leave a Reply