Okategoriserade

Vackra människor

13 april 2014

Sitter och redigerar det sista i boken. Ska bara skriva ut en sista scen. Redaktör Friman tyckte nämligen att läsaren ska få vara med när två av huvudpersonerna i boken har sex första gången. Sagt och gjort, med en halvuppäten frukost framför mig funderar jag nu på hur det går till när två personer, ehum, lär känna varandra i den bibliska meningen för första gången.

Här kan man förhandsbeställa boken med sexscener och allt. Och när vi kommer till Helsingfors i juli tänkte jag ordna releasefest på Ysi (fast det vet personalen på Ysi inte ännu om så vi kan inte slå fast det ännu). Eller så firar vi i West Hollywood.

Smink och musik att springa till
Veckans lästips

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jenny 13 april 2014 at 20:29

  Åh, det ska bli väldigt kul att läsa din bok!

 • Reply Peppe 13 april 2014 at 20:42

  Åh vad glad jag blir! Hoppas verkligen att du gillar den.

 • Reply Tubbs 13 april 2014 at 20:58

  Jippiii, nu är boken förhandsbeställd. Jag väntar ivrigt på alla sexscener! Har varit så länge singel så jag sitter på ett stort lager första gånger så jag borde kanske börja producera en massa snusknoveller. Hmm.

 • Reply Peppe 13 april 2014 at 21:27

  Ja! Gör det! Sexnoveller är där de stora pengarna finns.

 • Reply Mamma 14 april 2014 at 16:43

  Beställd!

 • Reply Peppe 14 april 2014 at 19:29

  Vad glad jag blir!

 • Leave a Reply