Okategoriserade

Restaurangtips: FIN

17 april 2014

I går tog Softy mig på middag i sina hoods i Culver City. Vi åt på Fin, som visade sig bli en av de bästa restaurangupplevelserna hittills. Att Softy dessutom kände ägarna gjorde att vi satt kvar efter stängning och drack upp all kalifornisk champagne i baren (jag ska ta er dit när ni kommer på besök). Sedan snubblade Softy och jag hemåt på ojämn asfalt och mellan palmer som kastade skuggor i fullmånen. När jag satte mig i en Uber hem visade det sig att chauffören kom från Ulan Bator. FATTA SÅ COOLT! Intervjuade honom hela vägen hem till Santa Monica.

Och jag vill skriva om hur antitrafficking-lagar inte alltid är det bästa möjliga för kvinnor, om hur äcklad jag blir av att inte veta skillnaden mellan genuin och köpt åsikt, att ni ska se den här dokumentären om Generation Like, om hur det är att jobba i en bransch som går åt helvete och om hur jag ändå är så himla lycklig just nu. Men det måste vi ta efter att jag läst en bok inför kvällens föreläsning. Och glöm för guds skull inte att lyssna på senaste Vad har Peppe lärt sig under veckan som gått, där pratar vi just detta.

Internet är ej demokratiskt
En blandning av tankar

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Anonym 17 april 2014 at 18:08

  Du har säkert hört det förr, men din blogg är bra!

 • Reply Peppe 18 april 2014 at 04:52

  Aldrig hört det förr! TACK, blev glad.

 • Reply Jennie 18 april 2014 at 12:41

  Måste också säga det: din blogg är bra! Älskar din humor och självdistans! Så jädra uppfriskande med en människa som vågar bjussa på sig själv (och sin familj ;).

 • Reply Mia 18 april 2014 at 15:44

  Jag får panik av vår bransch. Bara så du vet Peppe, jag har fet ångest varje dag just nu. När går det över?

 • Reply Peppe 19 april 2014 at 03:35

  Tack så hemskt mycket! Sånt här värmer mitt gamla hjärta.

 • Reply Peppe 19 april 2014 at 03:35

  Alltså jag vet inte. Kanske vi bara befinner oss längst nere just nu och snart kommer att stiga upp ur askan likt fågel fenix.

 • Reply Peppe 19 april 2014 at 03:36

  Tusen tack! Vi håller faktiskt just nu på med ett arbete om polisens våld mot folk.

 • Reply rockpaperscissorlizardspock 19 april 2014 at 07:02

  Åh kul att det kom till nytta, glad påsk hörru! Må du få många mojitos och ingen bakfylla

 • Reply Lina 26 april 2014 at 16:54

  Ja, vad bra att du nämner det med genuin eller köpt åsikt. Jag avskyr verkligen blogg"samarbeten". Att något är så tvetydigt i ett medium som utger sig för att vara verklighet gör mig oroad. "En del av verkligheten", visst, men att det som skrivs är sant och personligt är ju liksom bloggarnas grej. Vad är fiktion och vad är verklighet? Ska det (igen) vara på konsumentens/läsarens ansvar att "fatta" det?

 • Leave a Reply