Okategoriserade

En bra dag

29 maj 2014

I går hade jag en fullkomlig dag. Vi började med frukost med familjen (att få äta frukost med familj och vänner som hälsar på!) åkte sedan ut till Malibu och en av de allra vackraste stränderna nämligen El Matador.
Magnus, Diana och Vidar spanade efter delfiner, men just i dag såg vi inga.


Sedan åkte vi hem och tog en liten tupplur. Alltså, att sova på dagen måste vara det skönaste en människan kan göra. Nån timme senare vaknade jag upp till ett meddelande från en kompis som haft ett möte i Venice och undrade om jag ville hänga en stund på Santa Monica-stranden med honom. Det ville jag naturligtvis. Jag drog på mig en bikini och promenerade ner till stranden där vi solade och lekte i vågorna tills klockan blev sex och det var dags att gå hem och beställa sushi.
Ni får ursäkta den sjukt töntiga bilden, men man taver vad man haver som bloggare med motvillig fotograf.


PUFF: inom kort ska jag skriva om böcker jag själv vill läsa i sommar (och be om er tipshjälp) och om varför jag tycker att det är så jobbigt att vara svenskspråkig i Finland och hur jag känner att jag glider allt längre bort från nåt som kanske kan kallas fosterländskhet. Stay tuned, som vi säger här i Amerika.

Gulliga saker barn säger
Podden vecka 36

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Emzi 29 maj 2014 at 20:12

  Jag vill också hänga på stranden! 😀

 • Reply Basse 29 maj 2014 at 20:20

  Magnus står vid Stilla Havet i solskenet på en av världens vackraste stränder. Ett unikt, priviligerat ögonblick i universum. Och pillar tydligen på sin telefon.

 • Reply velourmamma 29 maj 2014 at 22:56

  Nej! Jättefiin bild ju!

 • Reply Peppe 30 maj 2014 at 01:58

  Då måste du göra det!

 • Reply Peppe 30 maj 2014 at 01:58

  Haha, jag vet. Dagens ungdom borde få smisk.

 • Reply Peppe 30 maj 2014 at 01:58

  <3 <3!!

 • Leave a Reply