Okategoriserade

Livet & jobbet

29 maj 2014

En av mina nyaste vänner, Blankens, lanserar en dröm och ett eget skovarumärke. Så jäkla roligt!

Mitt eget drömyrke är att göra en massa olika saker och helst inte alls ha en chef (förutom Magnus. Mannen är ju familjens överhuvud). I den perfekta världen skulle jag skriva, föreläsa, prata i podd och vad jag nu hittar på för roligheter. Därför är det så himla kul att se andra människor i samma bransch (eller icke-bransch) förverkliga drömmar och dessutom försörja sig på det. Nu är jag ju inte precis inne i just skobranschen, men om man tar Cissan som exempel så håller hon också på med sånt som påminner om mina specialiteter, som bokskriveri, blogg, journalistik och podcast(som hon för övrigt gör tillsammans med en annan ny vän och storfavorit Swanberg). 

Förresten, åå tal om arbete så ser jag väldigt mycket fram emot att läsa Nina Åkestams debutbok  Meningen med hela skiten som lär handla om just livet och jobbet. Här skriver Åkestam om hur man inte ska vara så himla tacksam för att ett jobb.


Podden vecka 36
Boklista

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emzi 29 maj 2014 at 19:09

    Jag har samma dröm! Jag vill också göra en massa olika saker utan någon chef! 😀

  • Reply Peppe 29 maj 2014 at 19:52

    Min dröm är kanske naiv, men drömma får man alltid.

  • Leave a Reply