Okategoriserade

Ute på havet

31 maj 2014

Jag vill inte tänka på att Diana ska åka hem i morgon och för att styra bort tankarna från verkligheten åkte vi ut på delfinsafari. Jag insåg fort att i fallen bakis (vi var ute med Johis och Antti i går) + sjösjuk blir två minus inte plus, utan snarare ett jättestort spyfärgat minus. Som tur var repade jag mig när delfinerna dök upp.
Peppe, jag är en bat!
Finland, det är inte du, det är jag

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anonym 2 juni 2014 at 22:26

  Hej Peppe!

  Är det samma företag ni brukar åka ut med för att spana på delfinisar? 🙂
  Har själv bokat in en USA resa i höst och det vore helt super att se såna, så vill du namedroppa vore jag jättejätteglad!

  Hälsar,
  Kitty

 • Reply Peppe 3 juni 2014 at 01:40

  Hej Kitty,

  Självklart! Googla på Marina del Rey Sportfishing. Kolla också Amazon Local eller Groupon för bra erbjudanden.

 • Leave a Reply