Okategoriserade

Podden en gång till

29 juli 2014

Jag spottade ur mig så mycket text efter podden att den får komma upp en gång till. Vi pratar om hur småprat med främlingar för en lycklig, om hur män definierar kvinnors skönhet och om hur man blir trött av att läsa texter på skärm. Por favor:

Internet är evigt
Några tankar, några tips

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonym 29 juli 2014 at 20:14

    Soudcloud fungerar inte! Varken här, på soundclouds sida elle på WP appen audiocoud. 🙂 Vad är fel? Fungerar inte på iTunes heller.

  • Reply Peppe 29 juli 2014 at 20:34

    neeej, så dumt. för mig funkar den just nu. testa om det går bättre att klicka sig vidare genom den här länken: https://soundcloud.com/magnuspodcast/43-aldern-42-papper-eller-platta-och-olyckliga-new-york

  • Leave a Reply