Okategoriserade

HEL-LA

14 augusti 2014

Helsingfors är ännu finare än vad jag mindes det, men det finns några med grejer jag saknar med Los Angeles, till exempel trevliga främlingar, sittunderlag på offentliga toaletter och högersväng också vid rött. Ja och så bristen på dåligt väder. 


Cyklister och trottoarer
Bananflugorna

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply kummelikopplan 14 augusti 2014 at 11:52

    Två veckor hemma nu och högersvängarna saknar jag också!

  • Reply Peppe 14 augusti 2014 at 14:23

    I feel your pain.

  • Reply kummelikopplan 14 augusti 2014 at 16:36

    Saknar nog det mesta och vi har det trögt att motivera oss för vardagen här hemma. Nå, det går väl över om en tid fast någon har konstaterat "you can never return home" gällande kulturchocken man upplever då man återvänder.

  • Leave a Reply