Okategoriserade

En förbättring av måndag

25 augusti 2014

På min födelsedag för några veckor sedan beslöt vi oss för att äta middag tillsammans varje måndag. Varannan måndag hos oss och varannan hos Pyret med familj. Det är ju inte alltid som man bor i samma land.

Vidar och jag slängde ihop en rödavinbärspaj ur bakboken. 

När gästerna kom samlades de naturligtvis i köket. Den här gången för att spana in ett småkusinbarn som ska ställa upp i Bonde söker man.


Jag hade precis hänt upp Maija Hurmes Novemberposters på vägen. Otroligt fina, de och många andra finns att kolla in och köpa här.

Sedan dukade vi bordet, slängde fram auberginegrytan och satte oss ner. Bara Maggan fattades.

Och det var den måndagen. En jobbig början, men ett fint slut.

Lästips
En sån måndag

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply kairi 26 augusti 2014 at 09:28

    Oj så fin bok, gillar illustrationerna! O så stor pöjken (ja, jag sa pöjken) ser ut plötsligt! (Kan ju dock endast jämföra med andra bilder jag sett, och jag lovar att det här är min sista parentes).

  • Reply Peppe 26 augusti 2014 at 10:20

    Så fin. Vidde fick boken av Karin och Mango (det är Underbara Claras kokbok). Och pöjken är GIGANTISK nu för tiden.

  • Leave a Reply