Okategoriserade

Andante och Pastor

30 augusti 2014

En lördag morgon för fem år sedan överraskade Magnus bästa vänner honom med att ordna en svensexa. En av Magnus första kommentarer var: ”Men var är Pyret?” Snubbarna hade inte tänkt på att inkludera min syster och var tvungna att sända efter henne för att dagen skulle bli perfekt. 

Den här lördagen (snygg åsnebrygga, va?) inledde vi med en kaffe och smörgås på Andante på Fredriksgatan. En blomaffär som utvidgat och blivit med café. Fruktansvärt mysigt, trevligt och gott. De kör brunch för 15 euro varje lördag och söndag. Se det som ett sjukt bra tips.

Den här kappan fundade jag förresten på Samujis utförsäljning förra helgen. Väldigt nöjd, måste vara mitt snyggaste plagg.


Sedan drog Maggie och Viddie i väg på Unga Teaterns premiär på Findus flyttar ut (den fick hundra poäng hörde jag efteråt), medan jag hade en dejt med Karin och Märtha på Pastors invigningsbrunch. Himla trevligt det också.


Barnvakt erbjudes
Fredagste

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply rockpaperscissorlizardspock 31 augusti 2014 at 10:51

  Det är något visst med män som får den där blicken när de tittar på sina barn, Maggan har den, min A har den. Fan vad fint det är.

 • Reply Anonym 31 augusti 2014 at 17:16

  Hejsan! Det här har inget med ditt blogginlägg att göra men…
  Jag o.sambo har på senaste tiden funderat mycket på det här med att skaffa(få) barn. Vi har t.o.m gjort pluss och minus listor för ett liv med eller utan barn. Vi funderar alltså ännu. För nån vecka sen hittade jag din bok Livet&barnet; på och har streckläst den. Den var mycket bra, underhållande och rolig. Jag fann mycket tröst i den för en av mina rädslor är just att vårt nu i mitt tycke jämställda förhållande ska förvandlas till ett inte lika jämställt förhållande om eventuella barn uppenbarar sig. Dock kan jag ju inte ännu säga att om det blir ngr barn men det lär ju visa sig. 🙂 Tack för en suverän blogg och bok!

  -Johanna-

 • Reply Peppe 1 september 2014 at 07:27

  Jag vet. Just den där blicken.<3

 • Reply Peppe 1 september 2014 at 07:28

  Hej och vad ROLIGT att du läst Livet & barnet! Blev jättglad för den här kommentaren. Kom ihåg att hur ni än gör så blir det bra- Kram!

 • Leave a Reply