Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Svett och vitlök

1 september 2014

Fick hoppa in som reserv i Studio Hbl:s Måndagsexemplar. Eftersom betalväggen gudskelov är slopad kan vem som helst nu kolla på klippet. Tillsammans med Charlie Harjulin och Janne Strang pratade jag om mediakritik, nazistdemonstrationer och konventsintagningar. 

Senare samma dag gled Kenneth Nars in för att visa hur man hanterar vitlök. Jag var testpilot och fick en av vitlökarna att explodera över studion. Nars visade också ett kastrulltrick. Detta klipp publiceras imorrn. Hade glömt bort hur ROLIGT det är att göra TV. Och så kör jag min vanliga taktik och tänker: ”Äh, inget att skämmas för. Det får gå som det går, ingen kollar/lyssnar/läser väl ändå.”

Podden!
Barnvakt erbjudes

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anonym 2 september 2014 at 08:46

  Hej går ej att kommentera via android. Måste öppna webbversion.
  Mycket intressanta frågor men varför avbryter strang gästerna hela tiden då de för ett kntressant resonemang. Klart att de ska va snabbt o kort men nu blir de bara yrt o såsigt isf att belysa en fråga. Vad är målet med studio hbl? Varför avbryta isf att lyssna ? Är de programledaren eller gästen som ska lysa o vara i fokus? Räcker två tema isf tre.
  Första gåbgen jag kikar bea att betalväggen är slopad!!
  H. Sus

 • Reply Anonym 2 september 2014 at 08:50

  Skriver som en kratta via webb på telefon allt hoppar! Men nu verkar androidkommentaren funka!

 • Reply Peppe 2 september 2014 at 09:58

  Hej Sus, roligt att du kollade! Meningen med Studio Hbl är att lyfta fram aktuella ämnen i rörlig bild. På måndagarna blir det mer åsiktbetonat och på onsdagarna en mer politisk diskussion. Jag fattar att det är störande med en programledare som avbryter så fort det blir intressant, vi måste öva mer för att bli bättre. Att hålla diskussionen runt en kvart, men ändå hinna föra ett resonemang framåt och till och med fördjupa det lite.

 • Reply Fager Dam 2 september 2014 at 15:50

  Studio HBL verkar riktigt fräscht! Det här ser jag gärna på.

 • Reply Peppe 2 september 2014 at 18:02

  Det gör mig glad att höra!

 • Leave a Reply