Okategoriserade

Frågestund 2014

29 september 2014

Jag känner att jag borde skriva nåt här så att ni har något annat att kolla på än den lätt epileptiska giffen i inlägget under, men det råder en dämpad panik på redaktionen då mina kolleger i övermorgon kommer att få veta om de har ett jobb eller inte.

Kan vi inte köra en traditionell frågestund medan jag gör Studio HBL och försöker djupandas? Ni frågar, jag svarar så gott jag kan.

Familj och ekonomi
Sista dagen

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Basse 29 september 2014 at 10:52

  Vem var mest hajpad på Bokmässan?

 • Reply Pia 29 september 2014 at 10:54

  Gick inte att kommentera på mobilversionen, men tur är verkar det här fungera. Har förstått att ni ska åka tillbaka till LA senare i höst; vad är det ni skall syssla med där den här gången? Hur länge stannar ni? Du har säkert skrivit om det i något blogginlägg, men har missat det… Eller så vill du inte dela med dej om det och då accepterar jag det naturligtvis.

 • Reply Cecilia 29 september 2014 at 11:11

  Hur många gånger hann du se mässans mest solbrände – Björn Ranelid? (förlåt för ytlig fråga men min hjärna är slut.)

 • Reply kairi 29 september 2014 at 11:48

  Jag läste epileptiska GIRAFFEN o undrade vad du pratade om. Nåt i stil med The elephant in the room kanske? Min fråga ääär *trumvirvel* … Oj hjälp, kommer inte på NÅNTING. Hm. Vilken är din favoritbok och varför?

 • Reply Linda 29 september 2014 at 12:14

  Varför tycker du man ska försöka få barn? Eller varför inte?

 • Reply Anna 29 september 2014 at 18:43

  1. Var och med vad skulle du helst vilja arbeta?
  2. Vore skoj att diskutera med dig om jämställdhet i tredje världen. Hur skulle du leva i och arbeta för jämställdhet om du bodde i ett mycket fattigt land? Tror du du tvingades förändra dina nuvarande "metoder" för att arbeta för jämställdhet? Hur? Bor o arbetar själv i ett fattigt land som enligt mig är förskräckligt ojämställt. Vågar dock själv (som utländsk vit kvinna ) knappt öppna munnen här om jämställdhet för kulturen och religionen är så kronglig och svår att förstå sig på. Man kan bränna broarna för evigt om man säger för rakt på sak sina åsikter som för dem är radikala. Har du kanske tips på litteratur? Har du nånsin funderat på att jobba för jämställdhet på andra ställen i vår värld än i väst?

 • Reply Matilda 29 september 2014 at 19:25

  jag har slut på pengar efter min vistelse i australien och är nu strandad i södermanland igen men längtar till nya zeeland eller usa eller något annat land. det som binder mig till sverige just nu är att jag har inget arbetsvisum någonstans och inga pengar (men jobbar på ica och förskola igen så det börjar fyllas på) .

  kan du ge tips på vad för jobb man lätt kan få utomlands och länder där man kan få visum ganska lätt samt som du tycker är intressanta att åka till?
  (nu tror inte jag att du kan allt om jobb och visum, utan jag önskar bar tips från en människa som råkar veta. det är nämligen så jag blir intresserad av saker och går vidare till nästa steg.)

  Jag vill starta en blogg. var startar man den?

  (och bara för att uppdatera dig lite om mig själv och min situation just nu- jag panikar över att fallskärmshoppar säsongen är slut i sverige om tre helger och undrar hur jag ska klara mig till mars nästa år när den drar igång igen. den här paniken gör att jag bara VILL HÄRIFRÅN också. så jag virrar runt efter lösningar samtidigt som jag försöker skrapa ihop lite pengar.)

 • Reply Äventyrskocken 29 september 2014 at 20:48

  Att finna ett gäng svarta trumpetsvampar i skogen är kärlek. Vad är finnarkärlek för dej?

 • Reply Anonym 30 september 2014 at 10:20

  Hej! På podden har du vid ett flertal tillfällen sagt något i stil med att nyheter endast kommer/borde förmedlas på nätet inom 5 år. Hur tror du att framtiden ser ut för lite tyngre journalistik än nyheter? Tror du att även den kommer/borde finnas endast på nätet. Tack för en bra podd! / Hanna

 • Reply Lurkeslurk / Koko 1 oktober 2014 at 08:47

  Jag lyssnade på intevjun med Yrsa Grüne på lokalradion i morse och kände med er! Det är en hemsk situation.

 • Reply Peppe 1 oktober 2014 at 19:35

  Tack för era frågor! Det har varit ett nöje att svara på dem!

 • Leave a Reply