Okategoriserade

Podden är tillbaka!

30 september 2014

Efter vad som känns en evig paus (alltså två veckor) är podden tillbaka! Jag ger min syn på det svenska valresultatet (eller mest på rasism och feminism), jag spår en lysande framtid för pr-branschen och hyllar bokförlagens förmåga att ta betalt. Magnus pekar ut Konstsamfundet som Svenskfinlands största motståndare till demokrati. Vi finns på Soundcloud och Itunes (och jag i dag på Mannerheimvägen 18, medan Magnus filmar nånstans i Åboland).

Hoppas att ni gillar!

Bloggar i Journalisti
Prutten Öhman

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Fager Dam 30 september 2014 at 11:49

  Jag blir alltid provocerad då du talar om att välja hur man lever sitt liv. Att det skulle vara så lätt att glida in i ett normliv med kärnfamilj och allt. För jag har så sällan fått välja, eller om jag får välja så brukar det vara alternativ c, d och ö som ingendera är särskilt lockande.

 • Reply Peppe 30 september 2014 at 12:47

  Så intressant! Och absolut inte meningen att provocera. Själv är jag provocerad av att en så himla stor majoritet lever i kärnfamiljer och att det är så få alternativ jag ser omkring mig. Men VILL du alltså leva i en mamma, pappa barn familj, men känner att du inte haft möjlighet att välja et?

 • Reply Anonym 30 september 2014 at 12:50

  Jättebra och tänkvärd podd. Ofta efter att ha lyssnat på ett avsnitt väcks tankar hos mig som inte har slagit mig tidigare; jag blir lite klokare helt enkelt och mer medveten om saker som jag inte har insett förut. Tack för att ni vidgar mina vyer.
  /Maria

 • Reply Fager Dam 30 september 2014 at 15:36

  Det är helt okej att bli provocerad 🙂 och jo, jag är så världsusel på allt som har med dejting och kärlek att göra att jag inte haft ngn chans att bilda familj. Fanns en tid då jag försökte fixa det med att dejta riktigt mycket. Vilket var alldeles kul, men det ledde inte hela vägen fram. Plus att jag inte klarar av att söka jobb och nätdejta samtidigt, det bara går inte, så jag måste ta en sak i taget.

 • Reply Peppe 30 september 2014 at 17:06

  Det gläder mig oerhört att läsa. Tack!

 • Reply puva 30 september 2014 at 21:24

  Jag gillar! Galopperade genom Tölö med barnvagn och mumlade och nickade för mig själv. Måste snart inse att ni inte hör mig fast jag lyssnar på er.

 • Reply Peppe 1 oktober 2014 at 07:30

  det gör mig stolt att läsa. du är trots allt en mycket intelligent person.

 • Leave a Reply