Okategoriserade

Några bilder från bokmässan

25 oktober 2014

Ingen som snubblat in här på bloggen kan ha missat att Helsingfors bokmässa pågår. I torsdags pratade jag om Vackra människor först med Friman på Akademens scen och senare samma dag om nåt slags allåldersångest med Mårten Westö och Katarina Gäddnäs. Ja och så gjorde Norrena en liten intervju med mig och Westö för Radio Vega.


Resan till och från Böle känns alltid längre än vad den i praktiken är. Kan bero på tåg.


På mässan sprang jag in i en jättestor bild på mig själv. Friman fotade. När mamma anlände drog jag henne genast till bilden. Ett bevis på att jag verkligen jobbar på HBL och inte bara hittat på det. 


En stund senare satt jag uppe på scenen och kom på mig själv med att styra diskussionen mot Kubas underrättelsetjänst. Westö somnade nästan.


Följande dag intervjuade jag Basse. Inledde med att övertala publiken att det var en konsert de satt på och att de skulle PUT THEIR HANDS IN THE AIR. Det gick bra. Sämre gick det nånstans halvvägs in i intervjun då jag glömde bort vad jag skulle fråga och bad Basse ställa en fråga till mig istället. 


Även Karkki och Märtha dök upp. Hängde lite med dem. 


Avslutade fredag kväll med öl i bland annat dessa två personers sällskap.

Barnkläder och sånt
Basse och jag

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jooles 25 oktober 2014 at 19:00

    Läste via Bloglovin och trodde Basse skaffat sig ponnysvans a la Anders Borg :'D. Nu när jag är hemma från London ska jag nog bums traska iväg och skaffa mig ett ex av Basses album!

  • Reply Peppe 25 oktober 2014 at 20:43

    Hahah! Inte ännu åtminstone. Välkommen hem! Ta och sväng in via Nybergs releasefest på torsdagen så får du ett signerat ex.

  • Leave a Reply