Okategoriserade

Podden 1 år!

27 oktober 2014

Vi spelade in ett nytt avsnitt och märkte att det var det 52:a. Podden fyller alltså ett år! Lyckligtvis blev det det ett skitbra avsnitt där Magnus förklarar vad public service egentligen är (jobbar man på Yle ska man vara en fucking tempelriddare), om rasism, douchbags, Shonda Ryhmes och om utseendehets. Var så goda:

Fast ni prenumererar säker på podden på Itunes och vet allt detta redan.

Flickpojkar och pojkflickor
Utseendehets och Zellweger

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonym 28 oktober 2014 at 17:05

  Grattis till poddjubileet. Och tack för ett superbra och informativt avsnitt.
  /Maria

 • Reply Fager Dam 28 oktober 2014 at 19:44

  Mkt bra avsnitt av podden. Intressant det där ni sa att Yle borde berätta om varför public service behövs. Alltså ni har så rätt, jag märker att folk jag träffar och typer i kommentarsfältet pratar ur det ur perspektivet "nå men det kommer inga roliga program jag vill se på Yles tv-kanaler så varför ska jag betala" och så kanske de börjar genast prata om vad de läst på Yles webb som om inte Yleskatten skulle betala för det också.

  Fast jag har också tänkt att journalister i allmänhet borde berätta på ngt lättfattligt sätt hur en juttu blir till och vad som är de viktigaste bitarna av journalistik som inte får tappas bort i den här förändringen som nu pågår.

 • Reply Peppe 29 oktober 2014 at 20:31

  Tack så hemskt mycket! Blir så glad när ni gillar.

 • Reply Peppe 29 oktober 2014 at 20:33

  Tack! Eller "mina skattebetalarpengar!". Alltså Yle ska ju OCKSÅ kunna ge det som inte kommersiella vill/kan leverera. Tycker att man borde tala så himla mycket mer om mediekritik och mediekunskap.

 • Leave a Reply