Okategoriserade

Gammaldags bloggande

29 oktober 2014

Jag hade ett viktigt möte gällande Los Angeles i morse. Spelade cool i går kväll, men tydligen var jag lite nervös ändå eftersom jag vaknade klockan fem på morgonnatten och inte kunde somna om. Passade på att lyssna på Blondinbella som gästade podcasten Värvet. Det var en jäkligt bra intervju som gav mig en ny bild av Isabella Löwengrip. Eller fick mig egentligen att svälja några fördomar. Säga vad man vill om Löwengrip, men en doer är hon sannerligen. Flyttar hemifrån som fjortonåring och bygger ett litet imperium omkring sig.

När jag kom hem från jobbet surfade jag in på Blondis blogg och det slog mig att konceptet där fortfarande till stor del är en uppräkning av vad kvinnan sysslat med under dagen. Det låter inte speciellt kreativt, men är tydligen välfungerande. Typ så här i min värld: Gick på möte, träffade Karin på diverse pr-byråers pressdagar, spelade in en Studio HBL, skrev en text, rusade till dagis, skickade i väg Vidar på ett uppdrag med Ida-Lina, träffade Pia över ett snabbt glas vin, träffade Karin på Aarikkas 60-års jubileumsmottagning, svängde förbi Fafa’s på vägen hem, bloggade.

Halvvägs in i hösten bjuder showroomen och pr-byråerna in journalister och bloggare för att spana in följande säsongs trender. Alltså våren och sommaren. 

Klassisk bloggbild.

Pastelliga vårkläder hängde överallt. Många mycket fina.

 Vanligtvis bjuder byråerna också på mat och snygga bakverk. Lakritsmacarons.

 Mitt ständiga sällskap, Karin.


Gone Girl och kaffe på kajen
Noll söndagsångest

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply AktivaDagar 29 oktober 2014 at 20:12

    Det är rätt fascinerande varför vissa bloggar blir så stora, andra inte… Vad fångar läsaren och gör att man återkommer?

  • Reply Peppe 30 oktober 2014 at 13:00

    Ja fan, omöjligt att säga. Kanske personen ska vara tillräckligt intressant /provocerande/vacker. Att bloggen ska se snygg ut/erbjuda nåt unikt. Vet ej, men fascinerande är det.

  • Leave a Reply