Okategoriserade

Noll söndagsångest

29 oktober 2014

Den här hösten har levererat noll söndagsångest. Mest beror detta på att det är så sjukt roligt på jobbet. I går gjorde till exempel Janne och jag en instruktionsfilm i hur man karvar en pumpa. Inte precis högtstående journalistik, men vem har sagt att allt ska vara så himla seriöst hela tiden. Studio HBL.


Gammaldags bloggande
Flickpojkar och pojkflickor

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply kairi 29 oktober 2014 at 07:23

  Jag har inte heller haft söndagsångest! Beror väl mest på att jag haft många måndagar ledigt, höhöö. Denna vecka har jag redan upplevt två söndagar! Igår o i förrgår! Men idag blir det jobb, denna fina måndag morgon mitt i veckan 😉

 • Reply Basse 29 oktober 2014 at 07:56

  Pump it up.

 • Reply Peppe 29 oktober 2014 at 18:47

  Bra planerat! Att skuffa in måndagen längre in i veckan kan bara vara genialt.

 • Reply Peppe 29 oktober 2014 at 18:48

  Challenge accepted: Pumpa på.

 • Leave a Reply