Okategoriserade

Rödvin, stearin, hallonsylt och blod

26 november 2014

Innan jag drog iväg till Hangö spelade jag in inte mindre än två avsnitt av Studio HBL. Först klassikern Måndagsexemplaren med Basse och Robban och i går sändes säsongens nyttigaste program nämligen fläckborttagningsavsnittet! Lissu Eriksson från Marthaförbundet trädde in i studion som en superhjälte och gav svar på alla frågor om spill på textilier. 


Så vill jag också passa på att rekommendera det här kommentarsfältet där folk avslöjar vad för slags ord och uttryck de irriterar sig på. Har fnissat mycket. OBS! Man får också delta med älsklingsord!

Tahdon!
Vad jag läser just nu

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anonym 27 november 2014 at 22:14

  asså har googlat sönder din tröja!!! VART KAN MAN KÖPA DEN?? BEHÖVER DEN I MITT LIV!
  tacksam för svar
  mvh / desperat

 • Reply Peppe 28 november 2014 at 13:33

  Roligt att du gillar den! Köpte den på The Reformation i våras: https://www.thereformation.com/

 • Leave a Reply