Okategoriserade

Vad jag läser just nu

26 november 2014

Sitter på mediakonferens och bråkar om Facebook. En fördel med att studera i USA är att jag är mycket mindre blyg inför att säga min åsikt framför en stor grupp människor. (Fast ibland är jag och resten av deltagarna på just den här konferensen osäker på om detta verkligen är en bra sak.) 

Eftersom jag inte skamlös nog att blogga mig igenom precis hela eftermiddagssessionen tänkte jag lista några läsvärda texter:

Om Zero Waste Life och fördelen med att betala skatt och sopsortera tillsammans.

New York Magazine om hur ingen vill vara bruden som bantar.

En bra text om Tesla.

En sjukt bra text om emojis (detta talar vi också om i podden, lägger upp den senare i kväll)

New Republic om att blir för gammal för musik.

Om journalistiskt proffsiga podcaster och speciellt Serial.

Om varför mediahus ska vara lite försiktiga med hur mycket de litar på att få läsare via Facebook och Twitter.

Var så goda.

Rödvin, stearin, hallonsylt och blod
HANGÖ!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonym 27 november 2014 at 09:32

    Hej, jag brukar tyvärr inte klicka vidare på dina lästips, och det beror på lathet, plus lite rädsla för att inte förstå de texter som är på engelska. Men idag hände något, jag klickade vidare och har precis läst om emojis. Och jag älskade det! Jag blev så glad att sådana här bra texter snurrar runt där ute, och extra glad är jag att du får fatt i dem och tipsar om dem. Så från och med nu har du en trogen klickare på dina lästips.
    /Freja

  • Reply Peppe 27 november 2014 at 13:18

    Nu blev JAG glad!

  • Leave a Reply