Okategoriserade

Podcasten

27 november 2014

Det femtiofemte avsnittet är äntligen här! Vi pratar om kändismän som ger sig på barn och kvinnor, men som folk ändå respekterar (bland annat Bill Cosby, Woody Allen, R Kelly och Roman Polanski), jag berättar om att jag upptäckt emojin och hatälskar Uber. Det blir också en diskussion kring Googles utnyttjande av billig arbetskraft och om psykologiska konsekvenser av att vara 29, 39 och 49. Jag hjärta er om ni lyssnar och delar. 

Vi finns givetvis också på Itunes. Prenumerera vetja!

 
Det här avsnittet får ni helt gratis eftersom vår sponsor Lundia är så generös. Jäkligt snygga, hållbara och ekologiska möbler. Dessutom 10 % rabatt på Lundia System med koden podcast.


Barnböcker!
Tahdon!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sandra 28 november 2014 at 14:09

    Hej! Jätteintressant avsnitt!
    När det gäller kända män som begår till exempel olika sexualbrott tänker jag både på Julian Assange och Tito Beltran. Tito Beltran, som 2008 dömdes för bl.a. våldtäkt och sexuellt utnyttjande av barn, blev det väldigt tyst om efter det som hände och nu bor han inte längre i Sverige. Ett exempel tycker jag på att en persons karriär påverkas av det brottsliga de har begått. Och gällande Julian Assange, som ju inte är dömd ännu, så är det så intressant hur komplext det blir att en person som betraktas som god och närapå som hjälte sedan anmäls för sexuellt våld. En människa kan begå både goda och onda gärningar, liksom.

  • Reply Peppe 28 november 2014 at 20:51

    Tänk att vi inte pratade om Assange alls! Bra och komplicerat exempel.

  • Leave a Reply