Okategoriserade

Inredningsböcker

29 november 2014

Linn skriver om inredning och böcker och om hur hennes kollega tycker att böcker ej ska synas i hemmet. Jag kom att tänka på första gången jag hälsade på hos Magnus och en av mina första tankar var: ”Jag skulle aldrig kunna bli ihop med en människa som har så få böcker och så många filmer.” Så mycket för mina principer.


Just nu ligger alla mina böcker nerpackade i en källare i Vanda och vårt vardagsrum ser ut så här. I en kornig bildversion alltså.


Sex, drugs and podcasts
Karriär och kvinnor

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Johanna 30 november 2014 at 14:05

    Så sjukt bra princip! 🙂 (Även om det uppenbarligen var bra i ditt fall att inte hålla alltför hårt på den..hehe)
    Böcker i inredningen är en nödvändighet tycker jag, det ger själ och hemtrevnad, är snyggt och lockar – såklart – också till mer läsande. Hos andra tänker jag nog faktiskt ibland "men läser du aldrig något?" om det inte finns böcker någonstans i bostaden.

  • Reply Peppe 30 november 2014 at 14:37

    Håller helt med dug om ALLT. En annan gång kan vi tala om hur dåligt mina principer håller.

  • Leave a Reply