Okategoriserade

Små besvikelser

30 november 2014

I går var det meningen att Magnus och jag skulle ha gått på en 30-årsfest med temat Tarantino. Jag såg fram emot att damma av min gamla Kill Bill-dräkt, men bara några timmar innan festen skulle börja meddelade vår barnvakt att hen inte tänker komma. Jag blev sur.


Så här såg jag ut på en fest runt 2007.


Eftersom det var Maggies kollega och vän som fyllde år fick han gå på kalaset (som Robert de Niro i Jackie Brown) och jag (med Vidde som avec) gjorde honom endast sällskap på middagen på Lungberg före festen. Åt en falafelburgare och drack dyrt, men ganska dåligt vin.Sen gick barnet och jag hem, lekte en stund, läste Jason och Arga Agnes och somnade bredvid varandra.Lovar att nästa vecka levererar bara högkvalitativa systemkamerabilder på den här bloggen.

Allt är inte fy skam
Sex, drugs and podcasts

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply cruella 1 december 2014 at 11:10

  Hoppas hen hade en jävligt bra förklaring. Fy vad surt. Förstår den molokna minen!

 • Reply Minna 2 december 2014 at 08:55

  Höh, varför går det inte att kommentera med iPaden, buu. Men! Jag skrev två gånger tidigare att vojne. Nästa gång om det krisar, så kan du kolla med mig vad jag håller på med. Jag kan ta ficklampan med och komma och hänga med Vidar. Jej! Ha en skön semester!

 • Reply Peppe 2 december 2014 at 20:55

  Ja, men till min egen tröst gick besvikelsen över och jag gick vidare i livet. Har nu också slutit fred med barnvakten.

 • Reply Peppe 2 december 2014 at 20:55

  TAAACK! Det uppskattas verkligen.

 • Reply Emma 5 december 2014 at 01:11

  Här finns också en barnvakt som man kan kolla med vid kris! 🙂

 • Reply Peppe 5 december 2014 at 07:08

  TACK TACK TACK!

 • Leave a Reply